Akkauntingizni butunlay o'chirish uchun User ID va parolingizni kiriting.
Diqqat! Akkauntingiz o'chirilgach, barcha shaxsiy ma'lumotlaringiz, kurslar progressi va tariflaringiz yo'qoladi. Bu amalni ortga qaytarib bo'lmaydi.
Oxirgi qadam. Parolingizni tasdiqlang. O'chirish bajarilgach qaytarib bo'lmaydi.
Akkauntingiz muvaffaqiyatli o'chirildi. E'tiboringiz uchun rahmat.